DevOps Engineer

Stillingstittel: DevOps Engineer
Arbeidsgiver: Yeti Move
Ansettelsesform: Fast
Sektor: Privat
Sted: Dyrmyrgata 35, 3611 Kongsberg
Nøkkelord: CI/CD, Jenkins, Azure, DevOps

Vi skal styrke vårt team av tekniske eksperter for å videreutvikle vår kjerneteknologi. Som teknolog i Yeti Move vil du være en del av et dedikert team. Produktutviklingen er fartsfylt, beslutninger tas raskt og innovativ teknologi bringes til liv. Er du lidenskapelig opptatt av teknologi er dette stedet for deg! Du vil få muligheten til å påvirke hvordan vi jobber, hvilken teknologi vi bruker og vår tech stack. Selskapet har fleksible arbeidsordninger og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Vi ser etter en DevOps-ingeniør som bidrar til å bygge et solid grunnlag for automatisert testing og distribusjon av produktene våre. Som DevOps-ingeniør vil du ta frem verktøy for å forbedre utviklernes effektivitet og øke programvarekvalitet.

Bra om du har erfaring med ett eller flere områder nevnt under:

  • CI/CD prosesser, anbefalte fremgangsmåter og relevant verktøy knyttet til dette.
  • System administrasjon (servere, databaser, overvåkning av sikkerhet, nettverk)
  • Å kjøre programvare i kontainere
  • Programvareutvikling
  • Microsoft Azure skyteknologi eller tilsvarende fra andre leverandører er en fordel
  • Azure DevOps og Jenkins


Like interssant som CV-en er også din realkompetanse, evne til problemløsning og interesse for programvareutvikling.
La oss vite hvem du er og fortell oss om dine prosjekter!

Om arbeidsgiveren

Yeti Move er et lite, men samtidig globalt ledende teknologiselskap innen industriell autonomi. Vår teknologi skaper økonomisk og bærekraftig gevinst for våre kunder. Selskapet er i sterk vekst og leverer i disse dager de første kommersielle tjenestene for autonome operasjoner på flyplass. Yeti Move utvikler et økosystem for autonome operasjoner innen en rekke industri-segmenter. Selskapet har innledet R&D-samarbeid med ledende teknologiselskaper innen ulike sektorer.