I samarbeid med USN søker vi kandidater til Industrimaster i Systems Engineering og Computer Science

Ta mastergrad i Computer Science og Systems Engineering samtidig som du jobber hos oss. Yeti Move har et samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) til utdannelsen av Industrimaster i Computer Science og Systems Engineering hvor studenten er midlertidig ansatt i en 50% stilling i vår bedrift samtidig som den ansatte tar master studiet på 50% av tiden.

Grip en unik mulighet til å jobbe i en høyteknologisk bedrift, samtidig som du studerer Systems Engineering eller Computer Science. Du studerer femti prosent og jobber femti prosent med lønn i en relevant bedrift som Yeti Move. Dette gir muligheten til å vokse inn i en rolle som ingeniør, og blir rustet til å møte industriens behov for effektivitet og nye arbeidsmetoder, samtidig som du skaffer deg relevante kontakter og nettverk. Bli med å ta reelle problemstillinger inn i klasserommet og fersk kunnskap tilbake til bedriften!

Master i Computer Science
Som master i Computer Science får man inngående kunnskap om informatikk og avansert programvareutvikling. Kompetanse innen design og utvikling av skalerbare og komplekse programvaresystemer med spesialkurs innen Embedded Systems og datasikkerhet (Cyber Security). I tillegg får man kunnskap om Big Data og kunstig intelligens. Med denne masterutdanning vil man være kvalifisert for å delta i, og lede utviklingen av store komplekse applikasjoner og systemer, og som krever at de fleste fagområdene benyttes. I år ønsker vi å ansette 2 studenter i dette programmet. Studenten inngår i prosjekter ved vår bedrift på lik linje som andre nyansatte ingeniører med bachelor grad. Man er i liten grad avhengig av studiestedet for utdannelsen. Dersom du syntes dette kan være av interesse, gå inn på nettsiden for studiet ved USN for ytterligere informasjon og for å søke.

Industrimaster programmet for Master of Science in Computer Science har ledige stillinger – les mer her


Master i Systems Engineering
Systems Engineering er en anerkjent metode for utvikling av systemer i blant annet bilindustrien og oljebransjen, innen databehandling, nettverk, kommunikasjon, forskning og utvikling. Med denne masterutdanning vil du være kvalifisert for å delta i, og lede utviklingen av store komplekse produkter og systemer, som krever at mange fagområder er involvert. Systems Engineering er en tverrfaglig mastergrad med fokus på hvordan du kan designe og lede komplekse ingeniør systemer gjennom produktets livssyklus. Systems Engineering er det ultimate verktøyet for rask overføring av kunnskap til konkurransedyktige produkter og tjenester. I år ønsker vi å ansette 1 student i dette programmet. Studenten inngår i prosjekter ved vår bedrift på lik linje som andre nyansatte ingeniører med bachelor grad. Man er i liten grad avhengig av studiestedet for utdannelsen. Dersom du syntes dette kan være av interesse, gå inn på nettsiden for studiet ved USN for ytterligere informasjon og for å søke.

Industrimaster programmet for Master of Science in Systems Engineering har ledige stillinger – les mer her

Studietiden er 3 år.
Søknadsfrist for Industrimaster er 15. mars

På hjemmesiden vår finner du mer info om hvem vi er og hva slags kandidater vi søker: Career – Yeti Move

For spørsmål om Yeti Move som arbeidssted, ikke nøl med å kontakte Anders Fuglesteg Nilsen, Lead System Architect hos Yeti Move, på mobil +47 99 40 47 93.